Intuitive Counseling

Biorezonanța

Biorezonanţa este una dintre cele mai moderne investigaţii ce permite o evaluare a stării energetice a organismului.

Prin ataşarea unor electrozi pe cap, mâini şi picioare corpul este „stimulat” cu impulsuri electrice de foarte mică intensitate, aproximativ 0,5 mA. Răspunsurile la aceste impulsuri sunt înregistrate şi monitorizate computerizat permiţând stabilirea unor cauze care stau la baza dezechilibrelor energetice din corpul uman, permiţând însă şi corecţia lor printr-un mecanism de biofeedback extrem de bine pus la punct.

Acest aparat de biorezonanţă poate să influenţeze pozitiv şi să stimuleze procesele bioinformatice de bază din organism, ajutând astfel la stimularea procesului de autoreglare a acestuia. Pe lângă acest fapt, poate să ajute organismul şi în a se apăra de efectele nocive ale mediului, să trateze anumite boli, chiar în mod complementar cu alte tratamente.
Principala sa calitate este că, deşi are o întrebuinţare extrem de vastă, nu are absolut niciun efect secundar. Prin intermediul aparatului de biorezonanţă sunt furnizate informaţii despre starea de sănătate a organismului bazându-se doar pe vibraţiile electomagnetice ale celulelor şi ţesuturilor umane, fără a fi necesară prelevarea de sânge, fără a se recurge la o iradiere cu raze nocive sau o intoxicaţie cu substanţe chimice.

Cu ajutorul aparatului se pot determina: alergiile, bolile dobândite genetic, deficienţele de vitamine şi minerale din corp, problemele digestive, imunitatea, eventualii viruşi şi paraziţi etc. Prin această metodă se pot aprecia şi factorii de risc pe care un pacient îi are pentru contactarea unor boli. În acest sens, pacientul poate fi sfătuit cum să-şi schimbe stilul de viaţă pentru îndepărtarea şi contracararea efectelor nedorite. Deoarece se urmăreşte o terapie naturistă complexă, pe lângă tratamentele clasice, medicamentoase, în cadrul cabinetului se fac recomandări terapeutice bazate în mare măsură pe fitoterapie.