Oil Massage

Aromaterapia

Uleiurile esentiale reprezinta unul dintre cele mai puternice vehicole prin care memoria celulelor corpului nostru poate fi curatata de informatia gresita si rescrisa informatia corecta. Moleculele uleiurilor esentiale , trec direct si foarte rapid in creierul nostru emotional si ne pot pune in contact cu problemele pe care le-am uitat de mult . Devenim astfel capabili sa le recunoastem si sa le rezolvam o data pentru totdeauna . Cand ne eliberam de bagajul nostru emotional , ne eliberam de fapt capacitatea noastra de a ne manifesta propriul nostru adevar si cel mai inalt potential.

Young Living Essential Oils, liderul de pe piata in ceea ce priveste uleiurile esentiale, ofera mai mult de 300 de uleiuri si combinatii de uleiuri. Toate uleiurile esentiale Young Living, indeplinesc standardul YLTG, ceea ce inseamna ca toate uleiurile distilate Young Living, sunt alcatuite din materii prime aflate in conditiile lor naturale, pentru a maximiza efectul uleiurilor esentiale. Young Living poate face aceasta afirmatie, deoarece procesul de cultivare al planetelor, garanteaza potenta.

Masajul cu uleiuri esenţiale de puritate terapeutică RaindropTehnica RAINDROP de relaxare şi vindecare a dr. Gary YoungTehnica Raindrop foloseşte masajul şi aplicaţiile de uleiuri esenţiale pentru a atenua simptome de scolioză, cifoză şi alte boliale spatelui, întărind în acelaşi timp sistemul imunitar optim pentru fiecare ulei esential.