Acerca de

Facial Massage

Cosmetică Naturistă

Povestea tratamentelor

"Datorită numeroaselor solicitări de la clientele noastre în a dezvolta și un mic concept de dermatocosmetică mai aproape de structura pielii, m-am gândit să introduc cu ajutorul unei noi colaboratoare o terapie care să îmbine partea modernă de tratament cu anumite produse originale  din laboratorul propriu al colaboratoarei noastre, preparate în acord cu nevoile pieii dumneavoastră care să nu agreseze prea mult structurile  fine ale pielii; în acest sens o prezint pe ultima venită în echipa noastră - Sonia Arleziana Căruntu, inițiatoarea unei linii proprii de dermatocosmetice.

 

Pentru a fi cât mai aproape de nevoile pielii ea va utiliza pentru dg. un dermoanalizor pentru a constata tipul pielii, nivelul de hidratare, sebumul, elasticitatea pielii și pigmentarea.

 

În terapia pe care o va folosi alături de produsele proprii va recurge și la anumite aparate care să pregătească pielea pentru un rezultat mai bun. În acest sens vă prezentăm pe rând următoarele aparate:

 

Tratamentul cu BRILLIANT- aparat de microdermabraziune cu pulbere de diamant ce acționează  extrem de fin la nivelul pielii, eliminând stratul cornos al epidermului format în principal din celule moarte. În același timp se accelerează și producția de celule noi în stratul bazal, profund al epidermei", dr. Orodan Leucian Mihaela, doctor în știinte farmaceutice, med. prim. urgență Spital Clinic Jud. Arad, Comp. Apifito-acupunctură, fondator Centru Medical Apimedica.

 

1. Microdermabraziunea cu pulbere de diamant lasă pielea mult mai puțin iritată după tratament și procedura este mult mai confortabilă pentru client care nu mai simte forța
cristalelor de aluminiu care îi străpung pielea.

Rezultatele microdermabraziunii cu pulbere de diamant sunt extraordinare în reducerea ridurilor fine, a cicatricilor, a petelor de pigmentare și a porilor și în obținerea unui aspect radiant și strălucitor al pielii.

Aplicațiile au fost extinse și la tratarea vergeturiilor, mai ales la cele proaspăt formate.

2. Mezoterapia virtuală acționează prin combinarea electroporației cu electroosmoză, care se poate efectua atât facial, cât și corporal grație celor două capete de tratament.  Pentru această terapie se folosesc cocktailuri cosmetice cu varii rezultate: la nivel corporal, tratamentul de mezoterapie virtuală este dedicat atenuării celulitei, creșterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, în timp ce la nivel facial, este conceput pentru a recontura ovalul facial, atenuarea ridurilor, cu efect de lifting facial, redând luminozitatea și fermitatea pielii, diminuează petele de pigment și cuperoza.

 

Ea cuprinde:

  • Tratament ultrasunete ce direcționează particulele active ale cremelor, gelurilor, serurilor (tratament ultrasunete corporal – anticelulitice și antivergeturi;

  •  tratament ultrasunete facial – antirid în profunzime, la 3-4 cm. sub nivelul pielii;

  • CrioCool – stimularea circulației sanguine prin dermocrioforeză;

  • Terapie LED – Fotonii de lumină și culoare emiși determină o reacție foto-chimică cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat) ce stimulează metabolismul celular și provoacă o ardere accentuată a grăsimilor acumulate.

  • Prin mezoterapie virtuală substanțele ajung în proporție de 95% în profunzime, reconstruind pielea și țesuturile. Aplicații corporale și faciale cu rezultate vizbile instantaneu. Practic regenerează fibrele de colagen, elastină și GAG (glicozaminoglicani). Cel mai important GAG este acidul hialuronic. El are capacitatea de a lega cantități mari de apă, determinând hidratarea optimă a pielii.

Skintech

 

Terapii:

 

LLL – Low Level Laser Therapy:  LedTherapy este o formă complexă de fototerapie care produce schimbări la nivel celular, cu efecte pe diferite tipuri de probleme ale pielii în funcție de lungimea de undă pe care acționează.

 

Galvanoterapie: cei 7 electrozi dispuși pe toată suprafața feței potențează efectele tratamentului prin inducerea în profunzime a ingredientelor active aplicate.

Infraroșii: razele infraroșii nevizibile de 830 nm stimulează circulația sanguină și activitatea fibroblastelor, detoxifică și actionează profund până la nivelul musculaturii feței. Terapia cu raze infraroșii aduce o îmbunătățire cu 51-57% a texturii, prin accelerarea producției de colagen și elastină și relaxează ridurile intersprâncenooase și “laba gâștii”.

WhatsApp Image 2021-06-14 at 17.01.31.jp
WhatsApp Image 2021-06-14 at 17.01.30.jp