image header
Noutati si Evenimente - PRIMUL SIMPOZION DE Api-Fitoterapie ”APIMEDEXPO”PRIMUL SIMPOZION DE Api-Fitoterapie ”APIMEDEXPO”

Primul Simpozion de Api-Fitoterapie "APIMEDEXPO" din perioada 11-13 mai 2012 de la Arad

Primul Simpozion de Api-Fitoterapie "APIMEDEXPO" cu expozitie si ateliere practice cu participare internationala, din perioada 11-13 mai 2012 de la Arad s-a incheiat cu un real succes apreciat atat de lectori, expozanti si participanti. La aceasta manifestare au participat 20 de lectori (medici, farmacisti, biologi, chimisti, apicultori ) 40 de medici, 32 de farmacisti, 15 apicultori din judetele Arad, Timis si Caras Severin, 3 asistenti medicali.

Ca si coorganizatori ai simpozionului au fost :Colegiul Medicilor Arad , Colegiul Farmacistilor, Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" Arad, Societatea Romană de Apiterapie, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură, Asociatia Crescătorilor de Albine din România - Filiala Arad. Cu sprijunul Colegiului medicilor – medicii participanti la lucrari au beneficit de 11 ore de EMC si cu sprijinul Colegiului Farmacistilor - farmacistii au beneficiat de 24 ore de EFC. Cei 110 participanti interesati de tematica acestui simpozion au plecat incantati de profesionalismul lectorilor si a noutatilor prezentate in domeniul api-fitoterapeutic. Cu siguranta ca aceasta prima editie o sa se dezvolte tot mai mult si la cea de a-II-a editie o sa va oferim alte noutati din domeniu.
Va rugam sa va spuneti parerile referitoare la "APIMEDEXPO" la e-mail:apimedicaapimed@yahoo.com
Cu deosebita admiratie,
Colectivul de organizare.


Centrul Apimedica

Centrul de diagnostic si tratament alternativ

Va asteptam pentru sedinte de acupunctura, apiterapie, homeopatie, fitoterapie, biorezonanta...
Mai multe detalii aici.